VocalTime Hellendoorn & Afslag Oele

08-09-2019 - Evenement afbeelding-01-02

over dit evenement

VocalTime Hellendoorn

“VocalTime” uit Hellendoorn telt 8 leden waarvan de meesten al de nodige ervaring hebben opgedaan bij andere groepen. Na een succesvolle start in januari 2017 heeft de groep haar plekje verworven binnen en buiten de gemeente Hellendoorn. Voor de tweede keer verzorgt de groep nu een optreden voor het Cultuurpodium Houtmaat, Het repertoire bestaat uit sfeervolle meest vierstemmige arrangementen van bekende nummers uit de laatste 40 jaar van de popmuziek. Het repertoire loopt van de “A” van “Angels” (Robbie Williams) tot en met de “Z” van “Zo puur kan liefde zijn” (Paul de leeuw, Adèle). De acht stemmen vormen, samen met de veelal eigen gemaakte muziek, de basis voor een kleurrijk en harmonieus geheel. “VocalTime” heeft in korte tijd een eigen herkenbare sound weten te creëren, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige versterking. Al met al telt VocalTime voor het Cultuurpodium Houtmaat, als één van de betere zanggroepen onder de kleine koren in Twente.

Afslag Oele

Music from the sixties and seventies!

Zeven amateur-muzikanten, qua leeftijd óók sixties en seventies, die de zestiger jaren bewust hebben meegemaakt en het fantastisch vinden om de popmuziek uit hun jeugd te spelen. Dát is Afslag Oele, opgericht in 1994. “De gezelligste band van Twente, met een super swing sfeer” volgens muziekcafé De Cactus in Hengelo, waar Afslag Oele elk jaar voor een volle bak speelt op de avond vóór het Bluesfestival. De nummers zijn engelstalig en herkenbaar, zoals “Nights in white satin” van de Moody Blues, “Summer in the city” van Lovin’Spoonful en “Heart full of soul” van de Yardbirds. De apparatuur past bij de muziek die ze maken en computers met ingeblikte muziek gebruiken ze dus niet.

Jasper Meere en Gerry Wegereef, vocals Dini Weterings, gitaar en backing vocals Henk Rolsma, keyboard en backing vocals Vincent Busschers, gitaar

Lex Weerkamp, drums Pieter de Witte, bas

http://www.afslagoele.nl

https://www.facebook.com/AfslagOele

  • Zondag 08/09/19

  • 14:30 - 17:00

  • Houtmaatweg 9, Hengelo