VocalTime Hellendoorn & Afslag Oele

08-09-2019 - Evenement afbeelding

over dit evenement

Wil je er live bij zijn? Dat kan! Je kan niet van te voren reserveren. Wel hebben we maar plaats voor maximaal 100 bezoekers. De entree is €5,- en hierbij krijg je 1 gratis drankje. Wees op tijd want Vol = Vol! De toegangspoort gaat open om 14:00 uur, en wie het eerst komt, die het eerst maalt.

VocalTime Hellendoorn

“VocalTime” uit Hellendoorn telt 8 leden waarvan de meesten al de nodige ervaring hebben opgedaan bij andere groepen. Na een succesvolle start in januari 2017 heeft de groep haar plekje verworven binnen en buiten de gemeente Hellendoorn. Voor de tweede keer verzorgt de groep nu een optreden voor het Cultuurpodium Houtmaat, Het repertoire bestaat uit sfeervolle meest vierstemmige arrangementen van bekende nummers uit de laatste 40 jaar van de popmuziek. Het repertoire loopt van de “A” van “Angels” (Robbie Williams) tot en met de “Z” van “Zo puur kan liefde zijn” (Paul de leeuw, Adèle). De acht stemmen vormen, samen met de veelal eigen gemaakte muziek, de basis voor een kleurrijk en harmonieus geheel. “VocalTime” heeft in korte tijd een eigen herkenbare sound weten te creëren, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige versterking. Al met al telt VocalTime voor het Cultuurpodium Houtmaat, als één van de betere zanggroepen onder de kleine koren in Twente.

AFSLAG OELE

Music from the sixties and seventies!

Zes amateur-muzikanten, twee vijftigers, drie zestigers en een zeventiger, die het fantastisch vinden om popmuziek uit de sixties en seventees te spelen. Dát is Afslag Oele, opgericht in 1995. “De gezelligste band van Twente, met een super swing sfeer” volgens muziekcafé De Cactus in Hengelo, waar Afslag Oele elk jaar voor een volle bak speelt op de avond vóór het Bluesfestival. De nummers zijn engelstalig en herkenbaar, zoals “As tears go by” van Marian Faithfull, “Blue suede shoes” van Elvis Presley en “Heart full of soul” van de Yardbirds. De apparatuur past bij de muziek die ze maken en computers met ingeblikte muziek gebruiken ze dus niet.

Raymond Middleton en Gerry Wegereef, vocals
Dini Weterings, gitaar en backing vocals
Vincent Busschers, gitaar, mondharmonica en vocals Gerald van Laarhoven, drums

Pieter de Witte, bas

http://www.afslagoele.nl

https://www.facebook.com/AfslagOele

  • Zondag 08/09/19

  • 14:30 - 17:00

  • Houtmaatweg 9, Hengelo