Van Speijkkwartet & GEMS

18-08-2019 - Evenement afbeelding-01-02-04

over dit evenement

Wil je er live bij zijn? Dat kan! Je kan niet van te voren reserveren. Wel hebben we maar plaats voor maximaal 100 bezoekers. De entree is €5,- en hierbij krijg je 1 gratis drankje. Wees op tijd want Vol = Vol! De toegangspoort gaat open om 14:00 uur, en wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Van Speijkkwartet

Het unieke vijfpersoons gemengd mannenkwartet uit Groningen…. … is een ensemble dat er in slaagt om, in combinatie met gezin en werk, al 14 jaar muziek van hoog niveau te brengen, waarbij de chemie van ieders inbreng en persoonlijkheid een grote kracht is. De vier zangers hebben allen aan de wieg van het kwartet gestaan. De pianiste werd twee jaar geleden te elfder ure gevraagd om in te vallen en hoort er sindsdien helemaal bij.

Tenor: Han Joosten – een rustige, stabiele factor binnen de groep; geen C gaat hem te hoog en toch zo bescheiden gebleven.
Tenor: Hans Höster – zingt in lichte en klassieke ensembles en verricht voor het kwartet vele ondersteunende activiteiten.
Bariton: Jan van Herk – is van vele korenmarkten thuis, en zet tijdens repetities steeds de puntjes op de i.
Bas: Hans Koetschruiter – neemt dikwijls onbekende en spannende partituren mee van zijn reizen naar Noord- en Oost-Europa.
Piano: Emma Boschma – krijgt de ruimte om ook haar kwaliteiten als koordirigent aan te wenden bij de interpretatie van de stukken.

Het kwartet is een eenheid met een pure klankkleur en brengt een breed repertoire. Het heeft in de loop der jaren op diverse locaties mogen optreden, en voelt zich thuis zowel in de intieme setting van een gastvrije huiskamer of een historische Groninger kerk als op wat grootschaliger festivals. Bij onze concerten kunt u zich laten meevoeren in een sfeer van muzikale verrassing én herkenning, met momenten van ontroering en de nodige muzikale humor!

GEMS

GEMS is een bruisend trio wat bestaat uit drie professionele en talentvolle vocalisten: Gosha Hoff, Dafne Otte en Milou Hesselink. Geïnspireerd door Pop, Soul en R&B muziek delen ze een grote passie voor vocale harmonieën. Met in hun repertoire songs van onder andere: En Vogue, TLC en Destiny’s Child zetten zij een te gekke show neer op het podium. Ook hebben zij veel ervaring als backing vocalgroup en zingen zij samen met verschillende artiesten. Door hun unieke sound en uitstraling, zijn zij het totale plaatje op zowel de voor- als achtergrond.

  • Zondag 18/08/19

  • 14:30 - 17:00

  • Houtmaatweg 9, Hengelo