Metropool presents – Khalil & Lauringer

02-06-2019 - Evenement afbeelding

over dit evenement

Khalil

Gezichten van bekenden en onbekenden even vrolijk als ze langslopen. Voorbijgangers die vrienden worden, vrienden die bandleden worden.

Begonnen als straatmuzikant, staat Khalil nu aan het begin van een nieuw hoofdstuk. Want op de grens met het onbekende liggen de mooiste ervaringen, vindt hij. Daarom is het tijd van podium te wisselen en zijn karakteristieke soulstem aan het grote publiek te laten horen.

Pakkende melodieën, en een groove waarop je moet meebewegen zijn de ingrediënten voor zijn liveoptredens.

Scroll naar onder voor z’n eerst volgende gig.

Luister naar de muziek van Khalil:

http://www.khaliltoumi.com

Lauringer

Ik ben Lauringer en ik speel Road Pop. Het leven lijkt veel op een zeer chaotische reis zonder een concrete bestemming voor mij, een eindeloze opeenvolging van het maken van de verkeerde beurten om uiteindelijk op de meest juiste plaats terecht te komen. En tijdens deze reis, heb ik alle diepe gedachten over het leven en maak ik herinneringen uit momenten, terwijl ik iedereen welkom heet om deel te nemen aan de reis. Dit is wat ik probeer te verwerken in mijn muziek. Ik laat de emoties de bestelwagen drijven. Ik hou van het idee om te laten zien dat we toch allemaal op dezelfde weg zijn, met al onze hoop en onzekerheden en mislukkingen en successen. Ik hou er niet van om beslissingen te nemen en geef er de voorkeur aan om dingen te laten gebeuren. Dit is waarom je me niet op een specifieke stijl gaat concentreren, het is veel meer dat het nummer het geluid kiest. Ik hou erg van evenwicht tussen vlokkige popnummers, melancholische country-folk of feelgood indie. Als het resultaat iets is dat je graag zou willen horen tijdens een autorit met je vrienden door een droge woestijn of de glanzende stadslichten van je woonplaats, dan zijn al mijn wensen uitgekomen.

Luister naar de muziek van Lauringer:

linktr.ee/lauringermusic

  • Zondag 02/06/19

  • 14:30 - 17:00

  • Houtmaatweg 9, Hengelo