LOFT & Clatch

14-07-2019 - Evenement afbeelding

over dit evenement

LOFT

Het hele prille begin van LOFT ligt in de 60’er jaren als de huidige bassist Erik Schott, zanger wordt in The Few, een school/ vrienden bandje met de Bataafse Kamp als basis. Na korte tijd valt de band uit elkaar en het duurt tot 2007, voordat Erik de draad weer op pakt, ditmaal als bassist. Opgeleid door Chris van Helden, die aan het begin van de pop en rock ontwikkeling in Twente stond, en samen met drummer Harry v.d. Ploeg formeren ze een bandje genaamd LOFT (van Lots of Fine Talents). De band wisselt regelmatig van samenstelling en bestaat sinds medio 2017 naast Erik op bas, uit Tonnie Riethorst als leadzanger, Reza Jasper op solo gitaar, Herman Riekhoff op slag gitaar, Miguel Lopezbarranco op toetsen, Jan Griemink op drums en de dames Joke Goedhart, Janneke Touré en Agnes Riekhoff (nog niet op de foto)  als backing vocals.

 

Muziek genre:

Het repertoire kent een groot gehalte van 60’er jaren muziek, maar daarnaast spelen ze ook nummers uit latere jaren, met hier en daar een uitstapje naar bekende Duitse schlagers, Dus een band met veel inhoud, die prettig in het gehoor liggende hits uit vroegere tijden speelt.!

Website : www.loft-music.nl.

Facebook : https://www.facebook.com/FansVanLoft/

 

Slagwerkgroep Clatch

Een groep van tien enthousiaste slagwerkers/percussionisten onder leiding van René van der Struik, is steeds weer op zoek naar vernieuwende en bijzondere muziek. De klankkleur wordt met name bepaald door de keuze van melodische, exotische en buitengewone instrumenten, zo word er gebruikt gemaakt van olievaten, bezems, vuilnisbakken enz.

  • Zondag 14/07/19

  • 14:30 - 17:00

  • Houtmaatweg 9, Hengelo