Livestream sessie met LOFT

20-06-2020-1

over dit evenement

Wil je er live bij zijn? Dat kan! Je kan niet van te voren reserveren. Wel hebben we maar plaats voor maximaal 100 bezoekers. De entree is €5,- en hierbij krijg je 1 gratis drankje. Wees op tijd want Vol = Vol! De toegangspoort gaat open om 14:00 uur, en wie het eerst komt, die het eerst maalt.

LOFT

LOFT is een 60’s coverband, oorspronkelijk uit Hengelo en opgericht in 2008.

LOFT bestaat dus al meer dan 10 jaar en is in de tussentijd uitgegroeid tot een ware euregio band, met muzikanten uit Hengelo, Bentheim, Neede, Enschede en Oldenzaal.

Ons doel is om goed in het gehoor liggende muziek uit de jaren zestig en zeventig te spelen, om daarmee ons publiek een fijne middag of avond te bezorgen.

Wij spelen daarom vooral bekende hits uit de sixties (en seventies) van artiesten zoals, de Rolling Stones, The Beatles, Creedence Clearwater Revival en de Bee Gee’s, maar ook Nederlands werk van o.a. de Sandy Coast, Earth and Fire en de Golden Earring.

Ook maken we wel eens uitstapjes naar het meer heden, zoals nummers van Amy Winehouse en Ilse de Lange.

LOFT bestaat op dit moment uit Tonnie Riethorst – lead vocals , Janneke Oostenenk, Agnes Riekhoff  en Joke Goedhart – Backing vocals, Miguel Lopez Barranco op toetsen, Jan Polhuis op solo gitaar, Herman Riekhoff op slag gitaar, Jan Griemink op drums en Erik Schott op basgitaar.

 

Website : www.loft-music.nl.

Facebook : https://www.facebook.com/FansVanLoft/

  • Zondag 23/08/20

  • 14:30 - 15:30

  • Houtmaatweg 9, Hengelo