Live optredens van Huize Ria & JustUs WM

bandfotohuizeria

over dit evenement

Wil je er live bij zijn? Dat kan! Je kan niet van te voren reserveren. Wel hebben we maar plaats voor maximaal 100 bezoekers. De entree is €5,- en hierbij krijg je 1 gratis drankje. Wees op tijd want Vol = Vol! De toegangspoort gaat open om 14:00 uur, en wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Huize Ria

“Gonna have a party, gonna have a blast!” is het motto waarmee de band op de planken staat. Publiek meenemen op een trip door de muziek van Brood, en samen met hen lekker los gaan.

Op basis van hun belangstelling voor Herman Brood kwamen 8 muzikanten begin 2019 bijeen bij Café Het Bolwerk in Enschede na een oproep van Marcel Snellenburg. Muzikanten met verschillende achtergronden zagen de uitdaging in het formeren van een band rondom de muziek van Brood. En zo begon een bijzonder project dat inmiddels onder de naam “Huize Ria” door het leven gaat.

Een naam die wellicht enige uitleg vergt voor mensen die niet zo bekend zijn met de handel en wandel van Herman Brood. Die was namelijk een regelmatige gast in de Amsterdamse “Ria’s men’s club, in de volksmond Huize Ria. En aangezien onze beide zangeressen Ria heten was de conclusie snel getrokken: “Dan noemen we de band toch Huize Ria”.

Inmiddels heeft de band zich ontwikkeld tot een groep op elkaar ingespeelde muzikanten die hun ambitie vinden in één van de songteksten van Brood. Dat is nu het motto van de band en dat was ook het motto van Herman Brood.

We merken dat voor veel mensen het werk van Herman Brood relatief onbekend is. Uiteraard kent iedereen 1 of 2 grote hits, maar er is zoveel meer! En daarin zien we de uitdaging: uit die erfenis de ultieme trip maken door de muziek van Neerlands grootste Rock’n Roll artiest.

 

JustUs WM

Nieuwe melodieën vanuit het hart, gegrepen uit het leven in eigen liedjes die je meenemen in mijmeringen, zoals ‘In Stilte’ en ‘Sweet Memoiries’.
Zoals jullie van ons gewend zijn, liedjes uit eigen hand en hart o.a. van ons Album Misty Shadows aangevuld met covers van o.a. de Beatles, Leonard Cohen, Mama Cash, Melanie, Dolly Parton, e.a.
Laat je verrassen door de passie en liefde voor de muziek van Willem en Maja, het muzikale songwriters duo JustUs WM. Door jaren lange samenwerking vullen ze elkaar moeiteloos in de muziek aan.
Waar Maja de liedjes bedenkt arrangeert Willem deze en vult ze aan met prachtig gitaarwerk en bedenkt hij de mooie harmonieën. Ze zingen meerstemmig en begeleiden zichzelf op gitaar en met percussie.

  • Zondag 13/09/20

  • 14:30 - 17:00

  • Houtmaatweg 9, Hengelo