Coverbandzondag: Headline & Sadsongs

headline-43-bewerkt

over dit evenement

Headline

Headline is de swingenste coverband van heel Nederland. Met onze unieke knallende blazerssectie is Headline uitermate geschikt voor elk feest, van een verjaardag met 20 personen tot grote (tent)feesten, bruiloften en bedrijfsfeesten met enkele honderden aanwezigen. Alle voetjes gaan van (en óp) de vloer en iedereen kan meezingen met de grootste klassiekers!

Met ons brede repertoire bestaande uit pop-, soul-, funk- en disco-covers varierend van de jaren 60 tot nu, spreken we elk publiek aan. Bekende en minder bekende nummers, voor elk wat wils en geschikt voor alle evenementen.

Bekijk het repertoire van Headline!

Sadsongs

SadSongs speelt sinds enkele jaren Americana muziek op diverse podia in binnen- en buitenland. Hun voorliefde voor Sad Songs uit zich in een mix van blues, alt-country en folk in een intieme setting: recht uit het hart en recht voor z’n raap.
Waarom Sad Songs? They always make you feel better. De mooiste nummers hebben een verhaal en diepgang, gaan over de liefde en het leven en hebben niet altijd een happy end. Pijn in het hart blijft altijd meer boeien dan een lang en gelukkig leven…
Erwin C. Karst (gitaren. zang)
Nicolet Korenblik (zang)
Bram Verhaagen (toetsen)
Paul Leertouwer (gitaren)
Erik Schott (bas)
Henk van de Wetering(drums)

  • Zondag 23/09/18

  • 14:30 - 17:00

  • Houtmaatweg 9, Hengelo