Afsluiting seizoen 2018: Friends or More & A Mili

pasted-image

over dit evenement

A Mili

A Mili (Milaisa Jovanny Breeveld, 10 juli 1990) is een Surinaamse zangeres en tekstschrijver uit Enschede. Pop en Urban zijn de stijlen die haar op dit moment het meest aanspreken. Door haar krachtige stem en energieke podium presentatie valt A Mili onmiddellijk op en weet zij als geen ander het publiek te entertainen. In 2015 bracht A Mili in Suriname haar hit single “geblinddoekt” uit en vertrok naar Nederland voor een voltijds studie op het ArtEZ Conservatorium om haar eigen carrière op te bouwen. Voor de zangeres was het verlaten van haar land een grote stap. Veel van haar liedjes gaan over deze periode van haar leven, met het alleen zijn, de liefde en haar persoonlijke ontwikkeling als artiest. Drie jaar later van doorzetten en hard werken, word het beloont. Ze won het Open Podium Twente, de grootste talentenjacht in de regio. Naast haar eigen carrière tourt zij als backingvocalist van Jeangu Macrooy door heel Nederland en heeft op plekken gestaan als Lowlands, North Sea Jazz, Eurosonic en DWDD. Dit was voor haar een doorslag om haar eigen carriere in de schijnwerpers te zetten.

 

Funk-Pop-Latin formatie “Friends or More”

Het Cultuurpodium Houtmaat is verheugd om als slotact van het muzikale seizoen 2018 op zondag 30-sept-2018 om 14:30 uur de formatie “Friends or More” te kunnen presenteren.

 

Neem een aantal geweldige kanjers van muzikanten!

Zorg ervoor dat zij muziek maken waar ze echt van houden.

Giet er een dosis Funk, Jazz, Pop, Latin en Swing overheen,

Funky- en Latin ritme’s zorgen voor een enorme drive,

En je hebt de swingende formatie “Friends or More’!

Kenners weten onderhand waarover wij het hebben …

Deze formatie swingt zoals Swing echt bedoeld is!

Wat wil je dan ook, met absolute top muzikanten als …

 

Henk Bernard : Toetsen

Jan Wessels : Trompet

Gerard Peters : Gitaar

Charly Angenois : Basgitaar

Eddy Grovell : Percussie en zang

Jan ter Maat jr. : Drums

: or More …….

 

Zorg dat je deze zondagmiddag 30 september 2018 in je agenda vrij houdt voor deze muzikale happening van formatie “Friends or More” bij het Cultuurpodium Houtmaat!

  • Zondag 30/09/18

  • 14:30 - 17:00

  • Houtmaatweg 9, Hengelo