Ooostblok, DJ Minka & ‘Apekooi’ voor kinderen door HGV

promo_1

over dit evenement

Ooostblok

Acht robuuste kerels, met een nog robuuster repertoire. Van Balkan tot gypsy, traditioneel tot modern. Wanneer Ooostblok speelt wordt het een grandioos feest!

DJ Minka

Als groot muziekliefhebber, vinyl verzamelaar en fervent concertbezoeker, rolde zij automatisch in de rol van DJ. Afhankelijk van de sfeer past zij haar genres moeiteloos aan, maar zal altijd haar eigen stijl trouw blijven: stoere retro dansmuziek. Van soul tot rock, wat Nederbiet en Britpop, gemixt met de Engelse mod stijl, dan kom je uit op DJ Minka. Non conformistisch, maar altijd trouw aan haar stijl, zal ze je zeker verrassen. Eén ding staat wel vast: vinyl only!!

‘Apekooi’ voor kinderen door HGV

Op het grote grasveld, vinden de kinderen een lange mat, een springplank en minitrampoline, een  turn-opblaasturnkussen waarop ze reuzensprongen kunnen maken. Lekker dollen voor de kleintjes op een hobbelbaan.  Heen en weer zwieren aan ringen en touwen die HGV in de hoge bomen van de Houtmaat heeft gehangen. In die bomen hangen ook klimdoeken, omhoog klimmen en je naar beneden laten glijden. En als het weer meezit neemt HGV een grote trampoline mee. En natuurlijk bij elk toestel verantwoorde en deskundige begeleiding van HGV !!

  • Zondag 24/09/17

  • 14:30 - 17:00

  • Houtmaatweg 9, Hengelo