Metropool presents – In The Lift: Martijn Naber & Bram Vrieze, Polymer

Pressphoto A NABER

over dit evenement

Martijn Naber

Martijn Naber is een 23 jarige producer en multi-instrumentalist uit Enschede. Onder zijn alias NABER combineert hij Deep House, Electro en Synth-Pop. Met behulp van zijn muzikale machines, waaronder synthesizers en tape echo’s, mengt hij verschillende smaken en creëert hij een unieke blend van nostalgie, harde grooves en meeslepende melodieën die goed samensmelten met de aesthetics van Back to the Future en het moderne nachtleven van een metropolis.

Sinds 2011 maakt hij unieke muzikale stukken en heeft meerdere malen muziek uitgebracht bij verschillende labels (Media Blackout, 238” West) en is aangesloten bij het populaire collectief Nieuwe Electronische Waar (NEW) in Deventer.

Op het podium speelt de producer met zijn melodica, synthesizers en andere instrumenten. Deze worden vergezeld door visuals die nog nèt niet van een versleten videoband zijn gehaald. NABER neemt je mee op een roadtrip van retro paradijs naar nachtclub in de hoogste versnelling.

Soundcloud:

http://soundcloud.com/nabermusic

Bram Vrieze

Ik ben Bram Vrieze, ik ben 17 jaar en kom uit Neede. Ik ben begonnen met muziek toen ik een workshop rap kreeg en toen kwam ik er achter dat ik het wel leuk vond om te doen. Naarmate ik ouder werd, raakte ik er bewust van dat ik het niet alleen leuk vond, maar ik kon er ook goed mijn ei in kwijt. Ik schreef alles op waar ik mee zat en ik maakte er een rap van. Na mijn 1e optreden kreeg ik veel positieve reacties en dat motiveerde mij om er mee door te gaan en er nog meer tijd in te steken. Ik heb ondertussen al redelijk wat optredens achter de rug en ben nu ook bezig met een mixtape. Ik hoop jullie te zien in Hengelo!

Instagram:

https://www.instagram.com/bramsel17/

Polymer

Website:
www.thepolymerexperience.com 

Facebook:
https://www.facebook.com/danielpolymer/videos/1995432694063428

  • Zondag 05/08/18

  • 14:30 - 17:00

  • Houtmaatweg 9, Hengelo