Backyard Sessions: February Moon & Lovers and Lions

background-home

over dit evenement

February Moon

February Moon neemt je mee op een emotionele reis met hun bitterzoete alternative popmuziek. Hun groeipijn wordt geuit in hun kwetsbare, maar soms ook bombastische geluid. Verloren liefdes, vervaagde vrienden en achtergelaten dierbaren worden bezongen. Maar hoe troostend en bevrijdend is het nou om al dat verdriet eruit te laten en met elkaar te delen? February Moon laat je het ervaren, net als een herfststorm die een gevoel van geborgenheid achterlaat.

In 2016 hebben zij o.a. in de Melkweg gespeeld en mogen ze zich winnaar noemen van de presiteuze ‘Roos van Nijmegen’ (30e editie)

In februari 2017 heeft February Moon onder het licht van de volle maan in een uitverkocht Merleyn hun debuut-EP’All We Ever Do’ uitgebracht. Hierop staan 4 songs die laten horen hoe klein, kwetsbaar en euforisch, bombastisch de band kan zijn.

Lovers and Lions

Lovers & Lions: Deze drie singer-songwriters vormen een jong country/americana trio met songs recht uit het hart. De band bestaat uit Leroy, Hester en Rosalie die elkaar hebben gevonden in het schrijven en spelen van ‘three chords and the truth’. The Common Linnets meets The Staves in deze samenkomst van hartenkreten.

  • Zondag 19/08/18

  • 14:30 - 17:00

  • Houtmaatweg 9, Hengelo